Yritys   CD DVD MC   Laitemyynti  
 
CD-levyt
DVD-levyt
Blu-Ray levyt
Muistikortti/USB-muisti monistus
MC-monistus
CD-R,DVD-R,SD,USB,MC
Kotelot
Tarjous CD- ja DVD-monistus
Kansipaperit,labelit,logot yms.
 
LINKKEJÄ
TEOSTO
Tallennusluvat, teostomaksut yms.
 
HYVITYSMAKSUT
Tyhjien medioiden maksut yms.
 
Musikkituottajat - IFPI Finland ry
ISRC-koodit yms.
 
GRAMEX
Gramex ilmoitukset yms.
 
 
 
CD
CD-tuotteisiimme kuuluvat puristetut CD-levyt, CD-R monistus sekä näihin liittyvät erilaiset Audio-CD ja CD-ROM masteroinnit. Toimitamme CD-levysi valmiiksi pakattuina.
Voit valita haluamasi pakkauksen runsaasta kotelo- ja kansipaperi valikoimastamme.
CD-PURISTUS
Puristaminen on perinteinen tapa valmistaa CD-levyjä. Tässä valmistustavassa audio pre-masterista (CD-R tai DDP-image) tai data pre-masterista (CD-R tai joku "image" muoto esim. ISO) valmistetaan lasimasteri (puristusmuotti), jonka avulla puristetaan muovinen levyaihio, joka sen jälkeen metalloidaan ja lakataan. Tämän jälkeen levyn pintaan tehdään painatus joko silkkipainolla (Pantone värit) tai offsetilla (CMYK-värit). Tämä valmistustapa sopii suurten määrien (alkaen 300kpl) valmistukseen.
 
CD-R MONISTUS
CD-R monistuksessa audio/data "poltetaan" lasersäteellä CD-R levyn metallipintaan. Levyn pintapainatuksessa käytetään mustesuihkutekniikkaa (teksti- tai kuvapainatus). Tämä valmistustapa mahdollistaa nopeat toimitukset ja myös pienten määrien monistamisen.
 
CD-MASTEROINTI
Audiomasteroinnit Sadie- ja Wavelab-työasemilla: äänitteen editoinnit, dynamiikka -ja taajuusprosessoinnit sekä PQ-, ISRC- ja UPC/EAN koodaukset. Originaalimasterin voit toimittaa haluamassasi formaatissa: esim. CD, DAT, MD, kelanauha, C-kasetti, tiedostomuodossa (wav,aiff) jne. Audiomasteroinnin lisäksi teemme myös erityyppisten CD-ROM levyjen esim. CD-Extra, Video-CD, Super Video-CD, Hybridi-CD masterointeja.
MUUT PALVELUT
Kopiointisuojaukset - Graafiset palvelut - Painotyöt
 

 

 
   
JHSH-TUOTANTO OY/BSM-STUDIO, ILKONTIE 27 36220 KANGASALA, p. 03-3640700